FlorideLux.ro estimează vânzari de aproximativ 60 de mii de euro de Valentine`s Day

S.B.
Miscellanea / 9 februarie 2021

FlorideLux.ro estimează vânzari de aproximativ 60 de mii de euro de Valentine`s Day

FlorideLux.ro a lansat o nouă colecţie dedicată Valentine`s Day şi estimează vânzări de aprox. 60.000 de euro, în creştere cu 15% comparativ cu anul trecut, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Conform reprezentanţilor companiei, investiţia în noua colecţie se ridică la 25.000 euro, constând atât în realizarea acesteia din punct de vedere creativ, tehnic, fotografic, dar şi a aprovizionării cu produse specifice acestei perioade.

În cadrul noii colecţii de Valentine`s Day, clienţii FlorideLux vor putea regăsi în oferta retailerului produse precum: cutii cu trandafiri, cupole cu trandafiri criogenaţi sau cufere pline cu trandafiri. Toate acestea vor fi completate de buchete şi aranjamente florale în combinaţii inedite, urmând trendul internaţional de diversificare a paletei de flori şi a culorilor folosite în realizareaaranjamentelor. În crearea noii colecţii, compania a pregătit o abordare cu totul nouă bazată pe un design unicat, conceput de un nou decorator cu peste 17 ani experienţă în domeniul floristic, activ pe plan localşi internaţional.

"Anul acesta suntem convinşi că ne vom surprinde plăcut clienţii cu un stil nou în ceea ce priveşte colecţia de Valentine`s Day.FlorideLux a fost şi este un promotor al noilor tendinţe internaţionale şiînglobăm constant în creaţiile noastre aceste trenduri, însă adaptate uşor cerinţelor românilor. Produsele care alcătuiesc colecţia sunt alese cu grijă şi transmit mai departe sentimentul de dragoste, conceptulfiind bazat pe feminitate, romantism, rafinament,precum şi pe eleganţa florilor. Totodată, dorim să promovăm şi ideea de a fi fericit în orice zi, nu doar de Ziua Îndrăgostiţilor, şi ne încurajăm clienţii să-şi exprime sentimentele în fiecare zi prin gesturi, cuvinte şi cadouri", a declarat Marius Dosinescu, CEO şi fondator FlorideLux.

Potrivit companiei, preţul mediu al unui aranjament floral din colecţia dedicată Valentine`s Day va fi de circa 250 lei. FlorideLux estimează că cele mai solicitate produse din colecţie vor fi buchetele de trandafiri roşii, cutiile şi cupolele care conţin trandafiri, precum şi noile cufere cu flori special create pentru această zi.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb